Vi fokuserar 100% på digitala tjänster,
vilket också är vår styrka.
Vi fokuserar 100% på digitala tjänster,
vilket också är vår styrka.

TJÄNSTER

Vi på STMO tar fram strategiska och användarvänliga IT-lösningar som stärker våra kunders digitala närvaro på marknaden.
Vårt fokus är e-handelslösningar, systemintegration, system- och webbutveckling. Vi hjälper företag med den “digitala transformeringen”.

Digital strategi är ett spännande område. Här kan vi dra nytta av vår breda kompetens inom STMO, kortfattat innebär ett digitalt strategiarbete att skapa maximal kund- och affärsnytta genom digitala initiativ och expertis om vilka möjligheter som de digitala kanalerna erbjuder.

#digital strategi #strategier #digitalisering #marketautomationsystems #digital utveckling

BOKA MÖTEFÖRFRÅGAN FÖRFRÅGAN

UX Design handlar om att möta användaren på bästa sätt – ett genomarbetat användargränssnitt är helt avgörande för en bra totalupplevelse. Det är även viktigt att utnyttja ny teknik där design framhäver tekniken på bästa sätt. STMO erbjuder även e-commerce-arkitekter som en extra spets i vårt agila team som dagligen hjälper våra kunder att optimera sina e-handelslösningar. Vårt team har en lång erfarenhet.

#UX design, #frontend design, #AD #webbdesigner, #användargränssnitt, #användarvänligt, # e-commerce-arkitekter

BOKA MÖTEFÖRFRÅGAN FÖRFRÅGAN

Vi bygger lösningar med de tekniker och plattformar som bäst passar era behov. Frågorna kan vara många innan man väljer att gå vidare, vi försöker alltid gör det enkelt för er genom hela processen, vårt team utgår alltid ifrån er verksamhet och själva syftet med uppdraget.

#CMS #Litium, #Episerver, #Optimizely, #SiteCore, #Adobe #AEM, #Umbraco, #Wordpress #E-HANDEL #Litium Commerce, #Hybris, #Storm, #Episerver Commerce #SÖK #Elastic Search, #Solr #MOBILT #iOS, #Android och #Windows Phone #PYTHONDjango #FRONTEND #HTML5, #SPA JavaScript, #AngularJS, #Backbone.js, #Knockout, #Sass, #Less NOSQLMongoDB, #Riak #BACKEND #JAVASCRIPTNode.js, #Meteor #RUBY Ruby on Rails, #Sinatra #MOLNET #AWS, #Heroku, #Azure JAVAPlay #Framework, #DropWizard, #Spring #MAKING OCH WEARABLES #Raspberry Pi, #Arduino #DEVOPS #Chef, #Puppet, #Ansible C# #ASP.NET #MVC, #Nancy #CONTINUOUS #DELIVERYJenkins, #Git, #TDD, #TeamCity, #Octopus Deploy, #Automatiserade tester #MIKROTJÄNSTER #API:er, #OAuth, #Delad inlogging #ANALYS #Google Analytics, #Google Tag Manager.

BOKA MÖTEFÖRFRÅGAN FÖRFRÅGAN

vad-web

litium

Med Litiums molnbaserade e-handelsplattform får du en kraftfull och flexibel plattform för att växa dina affärer obehindrat. Med en solid teknisk grund på plats hjälper vi dig att skapa mervärde för dina kunder och unika konkurrensfördelar för ditt företag.

Förfrågan Förfrågan Läs mer

episerver

Episerver Commerce är en licensbaserad plattform och är Sveriges ledande plattform för CMS, e-handel och digital marknadsföring som är byggd på .NET. Episervers plattform passar för responsiv design och kombinerar innehåll och e-handel i flera kanaler. Den har stöd för flera marknader och erbjuder en smidig kampanjhantering. Episerver Commerce har ett inbyggt CMS för att skapa engagerande onlineupplevelser.

Förfrågan Förfrågan Läs mer

vad-web

umbraco

Umbraco plattformen är en väletablerat open source-CMS baserat på Microsofts tekniker som blir mer och mer populärt för mindre och medelstora företag. Med Umbraco producerar STMO allt från hemsidor med funktionella och användarvänliga CMS till e-handelslösningar, intranät, speciallösningar och appar.

Förfrågan Förfrågan Läs mer

vad-web

elastic search

Elastic produkter är både geniala och prisvärda – ett mycket effektivt sätt att få överblick över data eller hitta data, utbudet är brett och deras opensourceupplägg skapar obegränsade möjligheter. Idag hittar vi Elastic produkter på många multinationella företag. Vi hjälper gärna till och implementera produkter som Elasticsearch, Kibana, Beats, Logstash, Elastic Cloud från Elastic eller bara vara ett boll plank för att komma igång eller förvalta.

Förfrågan Läs mer

vad-ebusiness

e-handel

Med e-handelslösningar inom – b2b och b2c utnyttjar vi Internet för att påverka många delar i en affärsverksamhet. En e-handelsslösning förändrar förutsättningarna för hur verksamheten kan bedrivas, både lokalt och globalt. Med en b2b eller en b2c e-handelsportal kan ni erbjuda era kunder ett nytt sätt att se och beställa produkter och på det sättet öka er försäljning. Inom e-handelslösningar så gillar vi plattformarna Litium, Episerver, Storm, Umbraco.

Förfrågan Läs mer

förvaltning

Vi tar hand om er förvaltning och hjälper till att hålla er uppdaterade inom de senaste trenderna och teknikerna. Genom en personlig kontakt får ni tillgång till support där vi hjälper er med allt ifrån uppdateringar till akuta ärenden. Vi föredrar att förvalta Litium, Episerver, Storm, Umbraco, Elastic.

Förfrågan Läs mer

spelutvecklare

Vårt team av spelutvecklare kan hjälpa dig från skiss till färdig produkt. Har du en idé kring ett app spel för iOS eller Android eller ett webbläsarspel så kontakta gärna oss. Vi tar på oss allt ifrån mindre spelprojekt till större produktioner, både inom webbaserade spel och spel för mobiler har vi resurser för att genomföra. Vi erbjuder även uthyrning av spelutvecklare på distans.

Förfrågan Förfrågan

digital strategi

Digital strategi är ett spännande område. Här kan vi dra nytta av vår breda kompetens inom STMO, kortfattat innebär ett digitalt strategiarbete att skapa maximal kund- och affärsnytta genom digitala initiativ och expertis om vilka möjligheter som de digitala kanalerna erbjuder.

Förfrågan Förfrågan

vad-web

webb

Komplexa webblösningar, systemintegration, system- och webbutveckling, digital transformering är vårt fokus inom webb.
Vi gillar plattformarna Litium, Episerver, Storm, Umbraco som håller hög kvalitet. Vi implementerar även produkter från Elastic. Vi har gjort det enkelt för er, kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Förfrågan Förfrågan Läs mer

vad-consulting

backend och frontendkonsult

Vi hyr ut konsulter till både små och stora företag. Vi erbjuder konsulter med spetskompetens inom programmering med inriktning på plattformarna Litium, Episerver, Storm, Umbraco (backendkonsulter, frontendkonsulter, systemutvecklare, Epikonsulter, Litiumkonsulter, Stormkonsulter, Epi arkitekter). Lägg ut vissa alternativt större delar av förvaltning av er plattform. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi har hjälpt andra företag.

Förfrågan Förfrågan

vad-advertising

UX design & e-commerce-arkitekt

Ux & frontend design med lång erfarenhet. Krångla inte till det – gör det enkelt. Skapa något som människor vill läsa och titta på. Något som människor kommer ihåg och tycker om. Det är vår filosofi. STMO erbjuder även e-commerce-arkitekter som en extra spets i vårt agila team som dagligen hjälper våra kunder att optimera sina e-handelslösningar. STMO erbjuder öppenhet, förståelse av kundens affär, specialkompetens samt en vilja att ständigt utvecklas.

Förfrågan Förfrågan

vad-mobilt

app

Vill du ha den senaste responsiva lösningen för din hemsida eller e-handel, eller en unik app? Vi levererar dina önskemål i ett perfekt fickformat. Visste du att 40 % av alla som jobbar i världen nu är mobila? Har ni ställt om er kommunikation?

Förfrågan Förfrågan

drönare

Vi erbjuder filmning och fotografering med drönare/ obemannade luftfartyg (UAS – Unmanned Aircraft Systems) där vi kombinerar den senaste teknologin inom radiostyrda UAS. Vi erbjuder rörliga bilder samt stillbilder – flygfoto på unika objekt och platser. Vi erbjuder tre olika paketlösningar.

Förfrågan Förfrågan Läs mer

vad-web

sökmotoroptimering

Arbetar ni med sökoptimering eller SEO idag? Hur syns ni? Att synas är lättare sagt än gjort. Vi har kunskapen och förmågan. Vi hjälper er att sticka ut – både inom själva massan och på Google. Vi erbjuder paketlösningar och löpande rapporter som uppföljning.

Förfrågan Förfrågan

salesmanago

Vad är Marketing Automation Systems ? SALESmanago är Marketing Automation System handlar om att automatisera marknadsföring och försäljningsarbetet genom e-post, landningssidor och social media för att rikta rätt budskap till rätt målgrupp.

Förfrågan Förfrågan Läs mer

vad-mobilt

responsiv design

Ni kanske är nöjda med er hemsida idag, men fungerar den i mobila enheter? Vi anpassar layouten genom att justera den befintliga designen så att den blir optimerad för ny teknik.

Förfrågan Förfrågan

vad-social-media

social media

Idag är det allt fler företag och organisationer som väljer att använda sig av facebook, You Tube, LinkedIn, Twitter och Instagram. Sociala medier är ett snabbt och relativt enkelt sätt att kommunicera med målgrupper. Använder ert företag rätt kanal? Har ni en strategi för social media?

Förfrågan Förfrågan

vr

Att virtual reality kommer vara intressant framöver är det väl ingen som tvivlar på längre. STMO vill vara i framkanten även här och erbjuder nu olika lösningar inom VR – välkommen till en ny värld.

Förfrågan Förfrågan