Home/Webb och E-handelsplattformar


 

Episerver Commerce är en licensbaserad plattform och är Sveriges ledande plattform för CMS som är byggd på .NET. Optimizelys, tidigare episerver, plattform passar för responsiv design och kombinerar innehåll och e-handel i flera kanaler. Den har stöd för flera marknader och erbjuder en smidig kampanjhantering. Episerver Commerce har ett inbyggt CMS för att skapa engagerande onlineupplevelser.

Den stora fördelen med Episerver Commerce är att du hanterar innehåll och marknadsföringskampanjer i en och samma vy även möjligheten att skapa unika webbupplevelser genom att dra, släppa och justera innehållsblock.

Har ni svårt att hitta specialister inom Episerver Commerce? Behöver ni förstärka ert team för att utveckla er plattform? Kontakta oss gärna så berättar vi mer hur vårt team kan hjälpa er att utveckla eller implementera Sveriges ledande platform inom CMS – Episerver Commerce.

#episerverspecialister, #optimizelyspecialister , #episervercommerce, #episervercms, #episerversplattform, #optimizelyplattform, #episerver+stmogroup, #optimizely+stmogroup
 

Med Litiums molnbaserade e-handelsplattform får du en kraftfull och flexibel plattform för att växa dina affärer obehindrat. Med en solid teknisk grund på plats hjälper vi dig att skapa mervärde för dina kunder och unika konkurrensfördelar för ditt företag.
Kom igång snabbt och väx obehindrat med Litiums plattform.
När du bygger din e-handel på en flexibel standardlösning kommer du snabbt igång och kan korta din time-to-market. Dessutom får du en enklare framtid med lägre underhållskostnader då Litium står för vidareutvecklingen av all basfunktionalitet.
STMO är idag en certifierad partner och besitter unik kompetens och kunnande inom Litium vilket vi gärna delar med oss av vid ett framtida samarbete.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer hur Litium kan utveckla er digitala närvaro och stärka er position på nätet.

#litium, #litiumplattform, #litiumplattform b2b, #litiumplattform b2c, #litiumplattformförehandel, #litiumplattformförwebb, #litium+stmogroup

Umbraco är ett flexibelt, användarvänligt och fullt utrustat .NET Content Management System CMS utvecklat för att på ett lätt sätt publicera material.

Umbraco erbjuder ett ramverk som inte står i vägen för vad man behöver göra. Det kan driva varenda form av CMS-projekt – från en liten webkkampanj till några av de största webbsidorna i världen. Med Umbraco går det att skapa kreativa och kraftfulla layouter med hjälp av block, beskära och formatera bilder, flytta och sortera föremål med drag and drop – inget krångel, inga begränsningar. 

Det finns över 270000 sajter som använder Umbraco idag och ett stort och aktivt team som förvaltar och hela tiden utvecklar Umbraco.
Att använda sig av en open source i kombination med tryggheten i det kommersiella företaget Umbraco HQ och Microsofts plattformar ger ett CMS som är flexibelt och samtidigt stabilt och säkert. STMO har certifierade Umbraco utvecklare som har utvecklat Umbracoprojekt under mycket lång tid – hör av dig till oss så berättar vi mer.

#umbraco, #umbracoplattform, #umbracoplattform b2b, #umbracoplattform b2c, #umbracoplattformförehandel, #umbracoplattformförwebb, #umbraco+stmogroup

Kontakta gärna oss så börjar vi resan nu.


Förfrågan
Förfrågan

Tillbaka