EN LÖSNINGSORIENTERAD BYRÅ INOM DIGITAL KOMMUNIKATION

STMO är er partner som utvecklar effektiva lösningar inom digital kommunikation. Med bred kompetens fokuserar vårt team enbart på digitala tjänster. Det är vår styrka och det är vi stolta över. Vårt fokus är e-handelslösningar, systemintegration, system- och webbutveckling. Kortfattat så hjälper vi företag med den “digitala transformeringen”. Centralt placerade på den nordiska marknaden finns våra kontor i Halmstad, Göteborg och Stockholm.

Boka oss gärna för ett möte om digital kommunikation. Vi visar skarpa case och verktyg som kan hjälpa er i den digitala världen samt stärka er posision på marknaden. Vi är ett flexibelt team, lättrörliga och effektiva.

Välkommen till STMO Group – vi lägger grunden för er digitala resa.

0
Levererade e-handelslösningar
0
Vårt team
0
Antal rader med kod

Vad vi gör och den arbetsprocessen vi erbjuder dig som kund hos oss.

Med hjälp av digitalkommunikation flyttar vi företag till rätt position. I grunden handlar det om att förnya, bygga och utveckla varumärken.
Vi går gärna på djupet och lägger fokus på att hitta fakta som ger mening och glöd åt den kreativa processen och samtidigt ger oss ett konkret beslutunderlag.

INSIKT

Insikt bygger på förståelsen om hur människor interagerar med ett varumärke. Därför börjar vi alltid med att leta efter fakta och förståelse innan vi tar oss vidare i processen. Denna unika kunskap gör att vi kan kommunicera ”rätt vid rätt tillfälle”.

Läs mer

KREATIVITET

Vår mix av kompetens och media ger bra energi till den kreativa processen. Vi jobbar snabbt, enkelt och prestigelöst för att lösa våra kunders affärsproblem. Kreativitet skapas av dynamik – vi jobbar alltid nära våra kunder.

Läs mer

DISTRIBUERING

Vi ser alltid till helheten. Vårt mål är att erbjuda de mest optimala lösningarna utifrån våra kunders behov. Vårt nätverk ger dig tillgång till bred kompetens, ett stort utbud av produkter och tjänster, och en trygghet i slutleveransen.

Läs mer