EN LÖSNINGS-ORIENTERAD – DIGITAL PARTNER

EN LÖSNINGSORIENTERAD – DIGITAL PARTNER

STMO Group Aktiebolag har sedan starten 2013 haft en stadig tillväxt. Vi vill alltid behålla det lilla företagets känsla med snabba beslut, bra arbetsmiljö, minimal overhead, horisontell organisation samt ödmjuka och lyhördhet för kundens önskemål.

STMO är er partner som utvecklar effektiva lösningar inom digitala tjänster. Med bred kompetens fokuserar vårt team enbart på digitala tjänster. Det är vår styrka och det är vi stolta över. Vårt fokus är e-handelslösningar, systemintegration, system- och webbutveckling. Kortfattat så hjälper vi företag med den “digitala transformeringen”. Centralt placerade på den nordiska marknaden finns våra kontor i Halmstad, Göteborg och Stockholm.

Vi visar gärna skarpa case och lösningar som kan hjälpa er i den digitala världen samt stärka er position på marknaden. Vi är ett flexibelt team, lättrörliga och effektiva.

Välkommen till STMO Group – vi lägger grunden för er digitala resa.

0
Levererade e-handelslösningar
0
Vårt team
0
Antal rader med kod

Vad vi gör och den arbetsprocessen vi erbjuder dig som kund hos oss.

Med hjälp av digitalkommunikation flyttar vi företag till rätt position. I grunden handlar det om att förnya, bygga och utveckla.
Vi går gärna på djupet och lägger fokus på att hitta fakta som ger mening och glöd åt hela processen och samtidigt ger oss ett konkret beslutsunderlag.

INSIKT

Insikt bygger på förståelsen om användaren. Därför börjar vi alltid med att leta efter fakta och förståelse innan vi tar oss vidare i processen. Denna unika kunskap gör att vi kan få en unik förståelse och grund att bygga vidare på.

Läs mer

UTVECKLINGSFASEN

Vår mix av kompetens och teknologier ger bra energi i utvecklingsfasen. Vi jobbar snabbt, enkelt och prestigelöst för att lösa våra kunders affärsproblem. Bra lösningar skapas av dynamik – vi jobbar alltid nära våra kunder.

Läs mer

DISTRIBUERING

Vi ser alltid till helheten. Vårt mål är att erbjuda de mest optimala lösningarna utifrån våra kunders behov. Vår breda kompetens och erfarenhet ger ett stort utbud av lösningar samt en trygghet i slutleveransen.

Läs mer