Episerver Commerce

Home/Tjänster/Episerver Commerce

Episerver Commerce

Episerver Commerce är en licensbaserad plattform och är Sveriges ledande plattform för CMS som är byggd på .NET. Optimizelys, tidigare episerver, plattform passar för responsiv design och kombinerar innehåll och e-handel i flera kanaler. Den har stöd för flera marknader och erbjuder en smidig kampanjhantering. Episerver Commerce har ett inbyggt CMS för att skapa engagerande onlineupplevelser.

Den stora fördelen med Episerver Commerce är att du hanterar innehåll och marknadsföringskampanjer i en och samma vy även möjligheten att skapa unika webbupplevelser genom att dra, släppa och justera innehållsblock.

Har ni svårt att hitta specialister inom Episerver Commerce? Behöver ni förstärka ert team för att utveckla er plattform? Kontakta oss gärna så berättar vi mer hur vårt team kan hjälpa er att utveckla eller implementera Sveriges ledande platform inom CMS – Episerver Commerce.

#episerverspecialister, #optimizelyspecialister , #episervercommerce, #episervercms, #episerversplattform, #optimizelyplattform, #episerver+stmogroup, #optimizely+stmogroup